Aktiviteter

Under lördagen erbjuder vi ett flertal roliga, spännande och goda aktiviteter. Du väljer själv vilken du vill vara med på. Valet gör du i samband med din bokning på anmälningssidan.

Aktiviteterna startar runt kl 09:30 och slutar strax efter lunch. Gäller samtliga aktivteter.

Smaka på Porto – En vandring som ger mersmak

Följ med på en extra smakrik rundvandring i Portos charmiga kvarter och omgivningar. Här kommer ni bli väl omhändertagna av våra lokala guider som berättar om staden och dess sevärdheter. Men det som gör turen så annorlunda är att den är uppbyggd runt ett antal stopp där ni får smaka på flera spännande inslag. Här kommer det att bjudas på allt ifrån inhemska bakverk till lokal öl från det lilla microbryggeriet. Vi kan garantera er att turen inte bara ger mer kunskap om Portos händelserika historia och vackra bilder, utan även smaklökarna är med på upptäcktsfärden.

Turen görs till fots och bra skor att promenera i är att rekommendera.

Go Car – Upptäck Porto i en liten bubbla.

Vill du veta mer om Porto? Är du intresserad av stadens olika delar och gillar att köra bil under din upptäcktsfärd? Följ då med på denna aktivitet där vi får upptäcka Porto i små ”bubblor”. Varje ”bubbla” tar 2 personer och ni kör både efter GPS och med en färdledare som tar hand om er under dagen. Lunch serveras på picknickfilt i en av stadens trevliga parker.

Vågsurfing – surfa på Atlanten

Här är aktiviteten för dig som gillar adrenalin, fysisk aktivitet och att njuta av havet! Nu har du möjlighet att under professionell vägledning får lära dig att surfa. Våra lärare visar hur man gör och lär ut tips och knep innan du själv slänger dig ut bland Atlantvågorna vid Portos vackra kust. Lunch serveras i strandrestaurangen med vacker utsikt ut mot havet och dina vågor.

Go kart – Formula 1 i miniatyr

Utmana dina kollegor och leverantörer i ett Go kart race! På Portos bästa Go Kart bana kommer ni få instruktioner om hur man bäst kör och hur man bäst tar banans olika kurvor. Allt för att du ska bli en så bra förare som möjligt. Sen är det upp till bevis vem av er som är den snabbaste och bästa föraren då det blir dags för dagens stora tävling. Lunch serveras i klubbhuset och här kommer även vinnaren att koras efter tävlingen.